Oturen fortsätter…

Vet inte vad som händer, verkar som jag har fått bestående bekymmer.

Skulle åka till stan och handla idag, satte mig i bilen och så lyste däcktryckslampan igen. Däcket som lagats två gånger inom en vecka pyser ut luft igen. Tur att jag hade så pass mycket luft kvar så jag kunde åka till bilfirman igen och väl där sade dem att de inte kan laga däcket för bärgaren som gjorde en provisorisk lagning, så nu har jag en lånebil tills de hittar ett nytt däck för det hade de inte i lagret. Undrar, om det kan vara sant att man inte kan laga däcket efter att bärgären har fixat det provisoriskt? I så fall, hur kunde de säga att de lagade det i fredags, när jag var där? Eller, sade de bara att nu är det fixad?

Känns ju inte kul att börja nybilsköpet så här. Hoppas det nya däcket kommer snart och att den håller, annars vet jag inte vad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s