Latmanskost, eller?

Vaknade med ont i ryggen inatt och det fortsätter även idag så efter att ha varit till Katrineholm en sväng blev det ingen matlagning, förutom att starta ugnen och stoppa in en lyxlasagne av Dafgårds.
Det smakade gott det med, hade ändå ingen ork att göra några avancerade matlagningsövningar idag på grund av ryggtillståndet. Nåja, det går ju över, smörja med Voltaren två gånger per dag i fyra dagar brukar ju vara receptet som jag går efter. Eller har ni några bättre förslag? Emottages i så fall tacksamt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s